TARIEVEN EN VERGOEDINGEN

Eerste behandeling 75 minuten (inclusief intake) € 88,-

Vervolgbehandeling 60 minuten € 80,-

Een kortere behandeling is mogelijk in overleg (tegen een gereduceerd tarief)

Acupunctuur, Shiatsu en 5-Elementenvoeding worden door veel zorgverzekeraars onder ‘Acupunctuurbehandeling’ vergoed in het aanvullende pakket. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico. Informeer bij je zorgverzekeraar of kijk in je polisvoorwaarden. Voor meer informatie kun je ook terecht bij: https://www.acupunctuur.nl/pages/vergoedingenoverzicht.

ALGEMENE VOORWAARDEN EN REGELS

IN-KI Delft heeft Algemene voorwaarden opgesteld om duidelijkheid te verschaffen waar we, als klant en therapeut, aan toe zijn na het maken van een afspraak.

Algemene regels:

  • Annuleren is kosteloos tot 24 uur van tevoren, daarna wordt de gereserveerde tijd in principe in rekening gebracht.
  • Draag altijd schone soepele kleren. Deze moeten makkelijk opgerold of open kunnen wanneer er naalden gezet gaan worden in geval van Acupunctuur.
  • Bouw voldoende rust in na een behandeling.
  • Bij koorts wordt een behandeling afgeraden.
  • Neem bij verkoudheid- en griepklachten altijd vooraf contact op.
  • IN-KI Delft werkt volgens de richtlijnen van het RIVM ten tijde van pandemieën (Corona).
KWALITEITSWAARBORG

IN-KI Delft is aangesloten bij twee beroepsverenigingen, te weten de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur NVA (als Acupuncturist en Shiatsu therapeut) en Shiatsu Vereniging Nederland SVN (als Shiatsu therapeut). Deze verenigingen waarborgen onder andere de kwaliteit van scholing, nascholing en intervisie, en staan garant voor de hoge kwaliteit van beroepsuitoefening van de aangesloten therapeuten.

Zijn er klachten of conflicten waar wij, als klant en therapeut, helaas samen niet uitkomen, dan is er de mogelijkheid om verdere stappen te zetten. Voor meer informatie over de klachtenprocedure verwijs ik door naar de klachtenprocedure. In dit kader is IN-KI Delft aangesloten bij geschilleninstantie Zorggeschil. Verder is IN-KI Delft geregistreerd bij KAB-Koepel, een organisatie die in gesprek is met zorgverzekeraars en de kwaliteit waarborgt van de aangesloten therapeuten, en bij RBCZ, een kwaliteitsregister voor Hbo-opgeleide therapeuten in de complementaire zorg.

De privacy voorwaarden volgens de Algemene Verordening Gegevens-bescherming (AVG) heeft IN-KI Delft in het Verwerkingsregister vastgelegd.

BEDRIJFSGEGEVENS

AGB code praktijk:  90-016204
AGB code therapeut:  90-037596

KvK:  27275055
IBAN:  NL41 INGB 0004 492710

Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur

NVA:  D4362

Koepel Alternatieve Behandelingen

Geregistreerd lid van Shiatsu Vereniging Nederland.

Registratienummer SVN 2019051

Opgenomen in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en val onder het bijbehorende tuchtrecht.

Licentienummer RBCZ 508069R

OVER MIJ

Mijn naam is Inge Oostenbrink (1964). Ik ben sinds 2008 fulltime werkzaam als Shiatsu therapeute in mijn eigen praktijk (IN-KI Delft) en bij diverse bedrijven op locatie. Sinds 2015 is daar voedingsadvies vanuit de 5-Elementen aan toegevoegd. En vanaf 2023 is Acupunctuur een onderdeel van de behandelingen geworden.

Als kind wilde ik ‘het leven begrijpen’. Die nieuwsgierigheid bracht me via een wetenschappelijke carrière in de Biotechnologie naar de wereld van de oosterse geneeskunde en fasciatherapie. Het boeiende van deze werelden is het holistische aspect: de samenhang tussen lichaam en geest en tussen jou en je omgeving. Of het nu gaat om fysieke of emotionele klachten, tijdens een behandeling worden via het energetisch- en fascia-systeem altijd meerdere niveaus tegelijk aangeraakt. En daarom vind ik deze therapieën erg mooi om mee te werken en inspireert elke behandeling me weer opnieuw om jou te ondersteunen in je ontwikkeling tot een vrijer en blijer mens.

Ik studeerde Shiatsu therapie bij de Internationale Shiatsu School in België en de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu in Amsterdam (diploma 2008). Daarnaast heb een opleiding gevolgd tot natuurvoedingskok bij het Oost West Centrum en tot 5-Elementenvoeding-consulent bij Total Health (diploma 2015). In 2022 heb ik mijn Acupunctuur diploma behaald bij TCMA (Traditional Chinese Medicine Academie) in Amsterdam.

In 2015 heb ik een Hbo-opleiding medische basiskennis afgerond om inzicht te hebben in westerse ziektebeelden en om te kunnen communiceren met de reguliere zorg.

De opgedane kennis en ervaringen breid ik elk jaar verder uit met diverse trainingen en cursussen op het gebied van Acupunctuur, Shiatsu, structurele Shiatsu, westerse geneeskunde, craniosacraal therapie, visceraal therapie en chinese voedingsleer.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?