THERAPEUT

Mijn naam is Inge Oostenbrink (1964). Ik ben sinds begin 2008 full-time werkzaam als Shiatsu therapeute in mijn eigen praktijk (IN-KI Shiatsu Delft) en bij diverse bedrijven op locatie. Ik geef naast Shiatsu therapie ook voedingsadviezen en kooklessen vanuit de 5-Elementenvoeding.

VISIE

Van kleinsaf aan heb ik ‘het leven willen begrijpen’. Die nieuwsgierigheid bracht me via een wetenschappelijke carrière in de Biotechnologie naar de wereld van de Oosterse Geneeskunde en Fasciatherapie.

Nu vele jaren later intrigeert het me nog steeds hoe alles met alles verbonden lijkt te zijn en invloed op elkaar lijkt te hebben, waaronder de eenheid van lichaam en geest, de wederzijdse invloed tussen jou en je omgeving en de interne relatie’s in het lichaam.

Het boeiende van Oosterse geneeskunde en Fasciatherapie is dat er veel ruimte is voor al deze samenhang. Of het nu gaat om fysieke of emotionele klachten, via het energie- en fascia-systeem worden tijdens een behandeling altijd meerdere niveau’s tegelijk aangeraakt. En daarom vind ik deze therapiën erg mooi om mee te werken en inspireert elke behandeling me weer opnieuw om jou te ondersteunen in je ontwikkeling tot een vrijer en blijer mens.

Inge Oostenbrink, oprichter van IN-KI Shiatsu Delft

gediplomeerd Iokai Shiatsu therapeut (2008)
gediplomeerd 5-Elementenvoeding consulent (2015)
gediplomeerd HBO Westers Medische Basiskennis (2015)

OPLEIDINGEN

Ik studeerde Shiatsu therapie bij de Internationale Shiatsu School in België en de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu in Amsterdam. Daarnaast heb een opleiding gevolgd tot Natuurvoedingskok bij het Oost West Centrum en tot 5-Elementenvoeding-consulent bij Total Health.

De opgedane kennis en ervaringen breid ik elk jaar verder uit met diverse trainingen en cursussen op het gebied van Shiatsu, Structurele Shiatsu, Chinese geneeskunde, Fasciatherapie en Chinese voedingsleer. Op dit moment volg ik de opleidingen tot Acupuncturist (TCMA) en Visceraal therapeut (Barral Instituut).